Cine suntem?

Swiftnet este o companie IT, infiintata in anul 2011, formata in jurul unui nucleu de profesionisti cu peste 15 ani de experienta in domeniu.
De-a lungul timpului am excelat in domenii ca RIA (Rich Internet Applications), ERP (Enterpise Resource Planning), CRM (Client Relationship Management), CMS (Content Management Systems), Web Design & Development si avem ca mentalitate folosirea ultimelor tehnologii din sfera digitala.
Datorita acestor ani de experienta, multe companii romanesti si straine se bazeaza deja pe noi pentru a le optimiza website-urile, administra campaniile de digital marketing si pentru a folosi serviciile noastre din cloud.

Swiftnet a facut o treaba minunata cu proiectul nostru de relansare a siteului. Cunostintele lor de uzabilitate, design si arhitectura informatiei au fost extrem de utile in a-mi oferi ceea ce doream. In 3 luni am ajuns pe prima pagina in Google! Paul Raceu, Pensiunea Luiza

Cu ce te putem ajuta?

Iti oferim consultanta si solutii personalizate software, pentru a rezolva problemele complexe din domeniul IT si pentru a creste performanta afacerilor tale in sfera online.

Ce inseamna asta?

Sa zicem ca esti un proprietar de mica afacere si vrei sa ajungi la potentialii tai clienti online sau ai nevoie de un refresh al identitatii brandului tau.

Iata cum te ajutam: dupa ce iti cream logo-ul si cartile de vizita, iti construim un website performant si competitiv. De asemenea, iti preluam grija administrarii paginii de Facebook, LinkedIn sau Google+ a afacerii tale, si iti administram campaniile de marketing pentru a creste vanzarile si notorietatea brandului tau.

Te putem ajuta si in cazul in care esti un director executiv de companie si vrei sa cresti performanta afacerii tale, sa optimizezi workflow-ul companiei, sau sa ai toti angajatii si clientii tai in aceeasi platforma de colaborare online.

Mai intai analizam workflow-ul intern si evidentiem ce poate fi imbunatatit si cum. Apoi, vom crea solutia software personalizata pentru nevoile companiei tale, pentru ca tu sa te poti relaxa si sa poti monitoriza de oriunde te afli afacerea care iti functioneaza acum ca un mecanism de ceas elvetian.
Swiftnet s-a ocupat integral cu designul si implementarea sistemelor noastre in insulele Caraibe. Expertiza si abilitatea lor de a lucra cu software-ul nostru proprietar si cu furnizorii nostri de hardware, s-au dovedit nepretuite. Serviciile prestate de ei sunt de cea mai inalta calitate! Jim Harmon, Caribbean Cash

Principiile noastre

Noi credem ca ingredientul cheie din spatele rezultatelor mari este pasiunea.

Noi credem ca o echipa mica si agila aduce o performanta mai mare decat o multinationala greoaie.

Noi credem ca toate proiectele de succes au la baza strategii, planuri si prototipuri.

Noi credem in Romania :-)