Aplicatii mobile - Android, iOS

In ultima perioada, telefoanele mobile cu sistem de operare Android si Iphone au invadat piata europeana, inclusiv pe cea romana. Proaspatul lansat Windows Phone 7 este si el foarte promitator. Avand in vedere ca oamenii petrec tot mai mult timp pe modernele gadget-uri, aplicatiile de mobil ar trebui sa fie o parte integranta a acestora.
Pentru a putea avea acces la afacerea ta online de pe orice device, noi te putem ajuta cu dezvoltare de aplicatii pe mobil. Prin intermediul unei aplicatii pe mobil, poti prezenta si chiar vinde produsele tale. Asadar, luand in considerare faptul ca in prezent telefonul ne este indispensabil, este cazul sa profitam de avantajele acestuia.

iOS

Este platforma cu numarul total de aplicatii in continua crestere. Aplicatiile iOS fac ca iPhone, iPad si iPod Touch sa fie inovatoare si distractive, deoarece au fost concepute pentru a fi usor de folosit. Poti face fotografii, poti naviga pe net, poti trimite mesaje, iar indiferent de varianta pentru care optezi, sunt simple si intuitiv de folosit. Toate aplicatiile dispozitivelor iOS se afla in cloud si sunt foarte usor de accesat. Actualizarile pentru aceste dispozitive sunt gratuite si pot fi descarcate pe device-ul tau, imediat ce au fost lansate.

Android

Aplicatiile Android sunt cele mai raspandite la ora actuala, fiind regasite pe majoritatea telefoanelor mobile si a tabletelor. Aplicatiile Android pot fi customizate, sunt usor de folosit, iar in plus iti ofera acces la toate serviciile tale Google preferate.
Google Play este magazinul de unde iti poti achizitiona aplicatii, clipuri video, jocuri, informatii interesante de citit si muzica ta favorita, astfel iti poti personaliza si dezvolta aplicatiile Android in stilul caracteristic tie. Aplicatiile Android pot fi descarcate gratuit, iar cele premium pot fi achizitionate de catre utilizatori.

Avantajele aplicatiilor mobile

  • dezvoltarea ideii despre afacerea ta pe suport mobil
  • promovarea produselor prin intermediul aplicatiilor mobile le ofera clientilor tai o experienta mult mai facila
  • rapiditatea accesarii aplicatiei
  • dezvoltarea site-ului asftel incat sa poata fi vizualizat de pe suporturile mobile intr-o forma optimizata
  • stabilirea unor relatii directe cu clientii
  • notificarea imediata a clientilor despre noile tale produse si oferte
Contacteaza-ne acum ca sa iti demonstram cat de utile pot fi aplicatiile de mobil pentru afacerea ta!