Aplicatii web / cloud

Construim aplicatii online prin intermediul carora afacerea ta va deveni mai productiva si mai eficienta. O aplicatie online poate fi accesata de nenumarati utilizatori prin intermediul unui browser pe internet, fara a fi nevoie de instalare pe calculator. Cand vine vorba de aplicatii software, organizarea reprezinta un element cheie. Astfel, pentru a-ti veni in ajutor, incepem prin a analiza indeaproape nevoile tale, pentru a-ti oferi cele mai bune solutii in procesul dezvoltarii operatiunilor tale. Rezultatul este o aplicatie personalizata, ce-ti va prezenta afacerea asa cum iti doresti.

Putem dezvolta o gama larga de aplicatii online:

 • aplicatii de gestionare a datelor firmei
 • aplicatii de facturare si de gestionare a acestora
 • aplicatii de gestionare a resurselor umane: datele angajatilor, contracte de munca, salarii si toate detaliile legate de acestia
 • aplicatii de organizare a campaniilor de vanzari
 • aplicatii de gestionare a produselor din stoc si de sincronizare a preturilor
 • aplicatii pentru retinerea clientilor
 • aplicatii pentru organizarea evenimentelor
 • aplicatii de monitorizare a activitatii angajatilor
 • aplicatii pentru polite de asigurare
 • aplicatii ce trimit in mod automat mesaje pe mobil 

Aplicatii Cloud Computing (SaaS)

Este una dintre cele mai populare solutii IT pentru companii, ce a fost folosita cu succes pentru mai multe domenii si sectoare de activitate. Este o aplicatie ce presupune costuri reduse si permite folosirea serviciului fara limita de timp sau de spatiu. Ce este cel mai important de stiut despre aplicatiile cloud este faptul ca responsabilitatea instalarii programului, mentenantei si actualizarii acestuia revine furnizorului si nu utilizatorului. In oferta noastra vei regasi de asemenea si aplicatii Business personalizate ERP si CRM, ce au devenit foarte uzitate in ultima perioada in mediul afacerilor online. 

Aplicatii business personalizate ERP

Sprijinim afacerile mici si mijlocii in domenii precum: economie, finante, gazduire, HRM, CRM in dezvoltarea soft-ului de customizare a aplicatiilor. Sistemul nostru ERP s-a dovedit a fi eficient in procesul de dezvoltare al afacerilor, tinand cont de faptul ca am ajutat la implementarea sa cu succes in cadrul mai multor companii. Experienta noastra in implementarea,  integrarea si extinderea functionalitatii ERP ne-a ajutat sa dezvoltam abilitati creative pentru o arhitectura accesibila. Aceasta metoda precisa si folositoare a permis clientilor sa aiba acces la informatiile afacerii lor in timp real.

Aplicatii business CRM

CRM este o aplicatie puternica, accesibila, ce poate fi customizata si care ajuta o companie mica, mijlocie sau mare in managementul relatiei cu clientii. Este un instrument important ce iti ofera o imagine clara asupra activitatii echipei de vanzari si asupra performantelor. 

Custom Web Application Development

Pentru o mai buna executare si organizare a proceselor ai nevoie de o aplicatie custom, care sa urmeze cerintele afacerii tale si sa vina in completarea operatiunilor lor. Noi dezvoltam sisteme de workflow management (sisteme pentru managementul derularii activitatilor) complet customizate pentru a se potrivi organizarii tale si a te ajuta sa-ti gestionezi mai bine munca. 

Custom ERP Development

Custom ERP este o metoda inteligenta de integrare a unor functii in cadrul diverselor departamente ale unei companii, prin intermediul unei aplicatii eficiente, care ajuta la automatizarea operatiunilor. Este o platforma de colaborare pentru echipa ta, unde diferiti utilizatori ca Admin, Production, Accounts, HR, Purchase & Inventory (Cumparare si gestiune) si alte departamente pot interactiona cu scopul simplificarii derularii activitatii si unde pot fi puse la dispozitie informatii despre afacere. Prin intermediul acestei aplicatii sistematice primesti rapoarte de la o singura sursa si poti gestiona cu usurinta procesele in derulare.

Avantajele unei aplicatii cloud business personalizate:

 • nu necesita intretinere
 • nu este nevoie de descarcare si instalare pe calculator
 • detine functii de securitate pentru siguranta companiei tale
 • se reduc costurile
 • se reduce consumul de resurse logistice si de energie
 • se pot vizualiza instant informatiile noi adaugate de catre utilizatori
 • permite analiza situatiei companiei in orice moment

Prin intermediul unor aplicatii bine adaptate nevoilor tale, iti putem usura munca, crescand performanta afacerii tale. Contacteaza-ne acum ca sa-ti spunem cum te putem ajuta.