Dezvoltare de software

Oferim solutii software specializate, solutii web si servicii software croite sub principiul integrarii cu tehnologiile existente si cu platforme open-source aliniate nevoilor tale. Dezvoltam software inca din 2004 pentru domenii variate de activitate, am folosit diverse platforme de tehnologie si am colaborat cu mai multe echipe in aceasta perioada. 

Aplicatiile software personalizate pot constitui un important avantaj in fata competitiei, prin cresterea productivitatii si prin reducerea costurilor de operare, sau prin optimizarea workflow-ului intern al companiei tale si prin integrarea tuturor angajatior si a clientilor tai in aceeasi aplicatie. Oferim servicii de dezvoltare pentru aplicatii software personalizate pentru companii mici si medii, ale caror strategii de afaceri si cerinte nu sunt indeplinite de catre soft-urile existente la ora actuala pe piata.

Lucram indeaproape, pentru a-ti intelege obiectivele afacerii tale, pentru a-ti defini nevoile din punct de vedere al software-ului si pentru a scrie specificatii prin expertii nostri in domeniul analizei de business. Dupa aceea, cream, dezvoltam, testam si integram solutii software personalizate si realizam arhitectura aplicatiilor in cloud, rezultand un sistem care functioneaza perfect pentru tine.

Serviciile de dezvoltare software personalizate te ajuta sa-ti construiesti si sa-ti integrezi aplicatii de business sofisticate cu infrastructura software deja existenta. De asemenea, cream si lansam arhitecturi software robuste, scalabile si extensibile, pentru a fi folosite intr-o gama larga de domenii de activitate (telecomunicatii, transporturi, banci, productie, retail, en-gross, auto si turism).

Controlul calitatii (QA)

Oferim servicii extinse de testare si de control al calitatii ca parte a procesului de dezvoltare software, pentru a preveni orice defect ce poate aparea in fiecare dintre stagiile de dezvoltare. Folosim o gama larga de tehnici pentru a evalua aspectele diferite pentru solutii software, fapt ce are ca rezultat reducerea drastica a potentialelor probleme ce pot aparea pe parcursul procesului de dezvoltare.

Intretinere

Dupa lansarea cu succes a unui software, iti oferim un pachet de intretinere croit pentru nevoile tale, pentru ca tu sa fii sigur ca ai parte de cea mai buna solutie pentru investitia ta. Intretinerea si suportul de care vei avea parte vor fi concentrate pe optimizarea securitatii, a performantei si a scalabilitatii software-ului tau. Iti stam la dispozitie cu modalitati agile si eficiente de rezolvare a problemelor si ne perfectionam in continuu metodele proprii de software development, ajutandu-i si pe altii in acest sens. Lucrand dupa aceasta filozofie am ajuns la urmatoarele concluzii:

  • Ne plac mai mult indivizii si interactiunile cu acestia, decat lucrurile si uneltele
  • Ne place mai mult software-ul care functioneaza perfect, decat documentatia stufoasa
  • Ne place sa colaboram cu clientul mai mult decat sa negociem cu el
  • Ne place sa raspundem la schimbare, in loc sa urmam planul

In concluzie, chiar daca lucrurile din partea dreapta au valoare, noi le pretuim mai mult pe cele din stanga.