Analytics

Ce sunt serviciile web analytics?

Serviciile web analytics reprezinta instrumente de masurare a traficului site-ului tau, iar folosind aceste servicii de analiza, poti obtine informatii detaliate referitoare la traficul site-ului tau si la actiunile vizitatorilor acestuia.
Astfel, prin intermediul acestor servicii de analiza, poti monitoriza rezultatele campaniilor PPC, dar poti beneficia si de o imagine de ansamblu asupra campaniilor de promovare.
Serviciile analytics reprezinta o metoda de marketing online folositoare pentru implementarea continutului, promovarea si vanzarea produselor, iar rapoartele analytics te ajuta sa descoperi ce pagini sunt accesate des si care nu sunt accesate deloc, dandu-ti oportunitatea sa faci ceea ce este necesar pentru ca traficul site-ului tau sa creasca.
Analiza website-ului este un mijloc de management care te ajuta sa-ti gestionezi mai bine afacerea si sa-i aduci imbunatatirile necesare pentru a prospera.

Cum procedam?

Monitorizam in permanenta informatiile referitoare la traficul pe site, la numarul vizitatorilor si la activitatea acestora si iti punem la dispozitie rapoarte de analiza, ce ne ajuta sa luam cele mai bune decizii pentru afacerea ta in mediul online.
Serviciile analytics ne dau posibilitatea sa intelegem comportamentul vizitatorilor site-ului tau, ce cauta ei de fapt si cu ce interactioneaza cel mai bine.
Astfel, lucrand impreuna, dezvoltam strategii de marketing ce duc la cresterea performantei si a vanzarilor.

De ce ne-ai alege?

Prin munca noastra, iti punem la dispozitie rezultate clare si precise, iar prin intermediul unor stategii bine gandite, crestem numarul vanzarilor produselor tale.
Analizam afacerea in detaliu, pentru ca fiecare proiect este important pentru noi si ne dorim ca deciziile luate sa fie in beneficiul tau.
In scopul obtinerii celor mai bune rezultate intr-un timp foarte scurt, combinam cunostintele de specialitate cu tehnicile si metodele de analiza si implementare.
Prin intermediul serviciilor de analiza te tinem la curent cu demersul site-ului tau si cu traficul acestuia prin rapoarte analytics periodice.
Suntem tot timpul deschisi la opiniile si ideile care ne ajuta sa progresam impreuna.

Serviciile noastre curpind:

  • implementarea platformei Google Analytics ai a altor platforme de analiza a datelor
  • stabilirea obiectivelor si definirea strategiei de marketing digital
  • stabilirea surselor de trafic interesate de ceea ce promovezi
  • rapoarte de analiza periodice
  • consultanta analiza web
Daca doresti analizarea afacerii tale, imbunatatirea rezultatelor si cresterea vanzarilor, contacteaza-ne acum.