SEM - Search Engine Marketing

Servicii SEM (Search Engine Marketing) - Campanii Google AdWords

Search Engine Marketing (SEM) este o forma de promovare web din ce in ce mai necesara pentru ca afacerea ta online sa devina profitabila. Luand in considerare concurenta, mijloacele de promovare web sunt cele care fac diferenta intre un site rentabil si des vizitat si un altul fara profit si fara vizitatori. Pentru a-ti forma un brand online intr-un timp cat se poate de scurt opteza pentru serviciile SEM de promovare - servicii platite precum Google AdWords - adica reclame de promovare sponsorizate afisate prin intermediul campaniilor Google AdWords.

La baza serviciilor SEM, la fel ca si la baza serviciilor SEO, se afla cuvintele cheie, care, folosite corespunzator, vor duce reclama ta in campul vizual al clientilor interesati. O buna organizare a furnizarii serviciilor SEM in campaniile de promovare reprezinta cheia spre rezultate deosebite la costuri cat mai mici. Costurile se reduc in momentul in care rezultatele sunt definitorii. Promovarea prin intermediul platformei Google AdWords se face cu plata pentru fiecare click (servicii PPC - Pay per Click). Aceasta platforma s-a dezvoltat foarte mult in ultima perioada si reprezinta un mijloc eficient de a-ti promova afacerea in mediul virtual. Avantajele unei campanii Google AdWords (unul dintre cele mai cunoscute si utilizate instrumente SEM):

  • exactitatea de a plati doar in momentul in care un potential client acceseaza link-ul tau
  • flexibilitatea targetarii vizitatorilor in functie de locul unde se afla, de zi, luna, an, de ora si de device-ul de unde acceseaza pagina (laptop, smartphone, tableta)
  • posibilitatea optimizarii procesului in timp real
  • nu exista o limita a bugetului investit

Ce servicii search engine marketing iti oferim noi?

  • pornind de la obiectivele afacerii tale, dezvoltam strategii pentru campaniile Google AdWords
  • optimizare continua pe timpul campaniei Google AdWords
  • diferite oportunitati noi de promovare in mediul online
  • monitorizare indeaproape a rezultatelor campaniei
  • rapoarte periodice, pentru ca tu sa poti vedea evolutia promovarii afacerii tale

Tipuri de campanii

Campanii Google Adwords - Search

Google ofera posibilitatea, prin intermediul Google Adwords, ca advertiserii sa poata promova diverse campanii platite, online. AdWords este o modalitate de publicitate contextuala, care prin serviciile PPC (Pay Per Click) iti ofera posibilitatea de a plati doar atunci cand consumatorul acceseaza adresa ta. Campaniile destinate cautarii (search) au la baza textul si o limita de caractere, asadar reclamele apar in cautari, in momentul in care cuvantul sau expresia cautata se potriveste cu cea din campania ta.

Campanii Google Adwords (GDB) - Bannere

Aceste campanii se desfasoara in GDN (Google Dispay Network), unde cei inscrisi in retea pot promova reclame care, pe langa text, contin si imagini sau videoclipuri. 

Campanii Google AdWords - ReMarketing

ReMarketing-ul este o metoda ce se poate realiza doar in reteaua Display si consta in abordarea celor care ti-au vizitat site-ul la un moment dat. Google retine reclamele de care au fost interesati si le arata in continuare reclame asemanatoare cu scopul de a-i face sa se intoarca pe site-ul tau si sa finalizeze ceea ce au inceput, respectiv sa cumpere produsul sau serviciul in cauza.

Contacteaza-ne acum pentru o oferta detaliata despre serviciile SEM.