SEO - Search Engine Optimization

Ce este optimizarea SEO?

Traim intr-o lume in care piata online s-a dezvoltat foarte mult si trebuie sa-ti faci remarcata afacerea pe internet, asa ca prima masura ce trebuie adoptata este aceea de optimizare a site-ului tau. Astfel, prin intermediul serviciilor optimizare SEO si pe baza cuvintelor cheie, putem influenta pozitia site-ului tau pe motoarele de cautare Google, Bing, Yahoo etc. Search Engine Optimization, pe scurt SEO, reprezinta suma metodelor folosite pentru un site, cu scopul de a-l aduce cat mai sus in lista motoarelor de cautare, pornind de la anumite cuvinte cheie. Metoda de optimizare SEO a aparut inca de prin anii 1990, cand reteaua Web era catalogata drept timpurie. Serviciile SEO iti ofera perfectionarea vizibilitatii site-urilor tale in listele de cautare. Asadar, daca vrei ca vizualizarile site-ului tau sa creasca considerabil, contacteaza-ne pentru servicii de optimizare SEO. Serviciile SEO de optimizare site pot fi impartite in doua mari categorii: SEO On-Page (promovare online) si SEO Off-Page (promovare offline).

Promovare online (SEO On-Page)

SEO On-Page reprezinta suma proceselor din interiorul site-ului, care-l fac sa fie usor de folosit. SEO On-Page inseamna optimizarea site-ului si a tot ceea ce contine acesta: link-uri, cuvinte cheie si dispunerea lor in text. Optimizarea SEO Website se face conform unui plan care incepe cu stabilirea cuvintelor cheie ce vor fi inserate in continutul site-ului respectand o densitate optima ce demonstreaza ca site-ul contine informatii utile pentru utilizator. In pozitionarea site-urilor se ia in considerare intr-o foarte mare masura continutul, care trebuie sa fie unic si sa aiba informatii menite sa capteze cat mai mult atentia utilizatorului si sa-l indemne sa navigheze pe cat de mult posibil pe site. Fotografiile si materialele video pot fi optimizate de asemenea cu ajutorul SEO, pentru ca motoarele de cautare sa inteleaga mai bine semnificatia acestora. Link-urile trebuie sa aiba o descriere logica si sa contina si ele cuvinte cheie. Si, nu in ultimul rand, server-ul este cel optimizat pentru ca viteza de navigare pe website sa fie optima.

Promovare offline (SEO Off-Page)

SEO Off-Page cuprinde actiunile facute in afara site-ului, scopul fiind desigur tot acela de a urca site-ul pe cat de mult posibil in topul motoarelor de cautare. Acest tip de optimizare se poate face creand continut pentru fiecare cuvant cheie deja optimizat. Continutul astfel creat este introdus in campurile pentru comentarii de pe forum-uri, blog-uri sau pe alte site-uri care permit aceasta actiune. Cu cat site-ul este mai accesat cu atat este mai bine clasat de catre motoarele de cautare.

Avantajele optimizarii SEO

  • rezultate continue si de durata
  • trafic crescut ce duce la marirea vanzarilor
  • cresterea pozitiei site-ului pe motoarele de cautare
  • recuperare rapida a investitiei initiale in serviciul de optimizare SEO

Cere acum oferta pentru servicii SEO, in vederea cresterii vizibilitatii afacerii tale pe lista motoarelor de cautare!