Gazduire web

Ce inseamna gazduire web (hosting)?Pentru ca un site sa poata fi accesat de catre vizitatori, partile componente ale acestuia trebuie pastrate pe un server web. Gazda web pune la dispozitie acest spatiu pentru pastrarea partilor componente ale site-ului, dar ofera si servicii precum crearea de adrese de e-mail si liste de evidente ale vizitatorilor, ca urmare a unui abonament.

 Gazduire website este un serviciu oferit atat pentru companii, cat si pentru persoane particulare, care permite publicarea unui website pe internet. Noi iti punem la dispozitie spatiu de memorare pe un server conectat la Internet si de obicei aflat fizic intr-un datacenter, dar nu numai atat, ci si un intreg server (virtual) cu sistem de operare inclus.Orice website necesita un serviciu complet de gazduire, ce influenteaaza in mod direct functionarea site-ului, viteza de incarcare a paginilor si nu in ultimul rand interactiunea cu vizitatorii.

 Prin serviciul de web site hosting se asigura salvarea periodica a informatiilor de pe site si refacerea lor pe cat de repede posibil in cazul unor disfunctionalitati.

 Pe langa serviciile de web design, mentenanta si actualizare a site-ului tau, Swiftnet iti ofera si pachete pentru servicii de hosting website care includ:

  • instalarea gratuita a site-ului pe server
  • hosting pe servere dedicate
  • administrare baze de date
  • administrare subdomenii
  • administrare File Transfer
  • servere pentru baze de date MySQL
  • administrare adrese de e-mail cu spatiu nelimitat
  • serviciul gazduire website are uptime garantat in proportie de 99.996% pe an

Securitate date si backup Pentru confidentialitatea si siguranta datelor clientilor tai, serverele pe care ti le punem la dispozitie sunt dotate cu sistem antivirus/antispam si sistem de protectie firewall. Echipa noastra de profesionisti te protejeaza de accesul neautorizat pe site, dar si de virusi informatici. Pentru si mai multa siguranta poti opta pentru salvarea informatiilor (backup) pe servere backup speciale, externe, unde datele sunt stocate zilnic. 

O solutie de server backup este intotdeauna recomandata. 

Iti oferim o gama larga de servicii la preturi avantajoase incepand de la 3.99 Euro / luna, pentru a influenta pozitiv dezvoltarea afacerii tale online. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre si despre o oferta personalizata compatibila cu nevoile tale, contacteaza-ne acum.