Magazine online - Ecommerce

Ce este un magazin online Ecommerce?

Este o aplicatie online care poate fi accesata in deplina siguranta de pe orice sistem cu conexiune la internet, care te ajuta sa-ti dezvolti si sa-ti promovezi produsele online, garantand confidentialitatea datelor clientilor tai. Comertul electronic (Ecommerce) a devenit din ce in ce mai cautat. Este o metoda mai usoara de a controla toate activitatile unui magazin virtual. Este la dispozitia clientilor 24 de ore din 24 si iti ofera facilitati pentru a mentine cu usurinta contactul cu acestia, fiind mereu la dispozitia lor. Un magazin online nu are frontiere, se pot efectua comenzi oricand fara a depinde de un program stabilit, fara a avea nevoie de angajati si de un spatiu de desfasurare a activitatii.

Crearea unui magazin online este primul pas pentru a incepe afacerea ta online, conditia de baza fiind actualizarea regulata a ofertelor si produselor. Atata timp cat ai conexiune la internet iti poti coordona activitatea in cadrul unui magazin virtual folosind un dispozitiv mobil, fie el tableta sau smartphone, de oriunde te-ai afla.
 Pentru deschiderea unui magazin online, nu conteaza unde esti, conteaza cum te organizezi si cum te promovezi. Un magazin online, trebuie sa fie pe cat de complex, pe atat de usor de utilizat pentru clienti, oferindu-le tot ceea ce au nevoie, de la filtre pentru produse, contul utilizatorului, cosul de cumparaturi pana la modalitati de plata, de transport si sectiune pentru intrebari si raspunsuri, galerie foto HD, clipuri YouTube si liste de produse aspectuoase si bine proportionate. Crearea unui magazin cu plata online cu cardul te va ajuta sa ai o disponibilitate si mai mare fata de clientii tai.

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii de web design pentru magazinul tau online, apeleaza la echipa noastra si impreuna vom crea interfata magazinului in functie de cerintele tale. 
Asadar, solutia noastra de web design Ecommerce iti ofera:

  • cos de cumparaturi personalizat
  • modalitate de plata online folosind orice gateway
  • catalog cu produsele la vanzare organizat pe mai multe nivele
  • administrarea conturilor utilizatorilor
  • functia de gestionare a abonamentelor
  • coordonarea comenzilor
  • discounturi si multe alte facilitati

Solutiile noastre pentru comertul electronic vin in intampinarea nevoilor tale, magazinele online realizate in colaborare cu echipa noastra au un design profesional adaptat cerintelor afacerii tale si o performanta demna de invidiat. Pentru a incepe crearea magazinului online pentru afacerea ta, cat si pentru informatii despre toate serviciile oferite de compania noastra, nu ezita sa ne contactezi