Managementul prezentei online

Ca urmare a evolutiei modului de folosire a Internetului, doar un website nu mai este suficient pentru a acoperi nevoile de promovare ale unei companii. Pentru a mentine o prezenta online si o recunoastere a brand-ului, companiile trebuie sa foloseasca acum o combinatie de unelte sociale ca Google Maps, Facebook, Twitter, Youtube, LinkedIn, Instagram, Pinterest si sa cultive o prezenta a brand-ului pe aplicatii pentru mobil si alte baze de date online. Astfel, promovarea prin prezenta online capata o semnificatie importanta si da valoare afacerii in sine. 

Ce inseamna managementul prezentei online?

Managementul prezentei online reprezinta intreg procesul de prezentare a brand-ului tau online. Astfel, strategia de management a prezentei online are mai multe parti, printre care putem mentiona web design, blogging, servicii SEO si altele, toate avand drept scop plasarea inalta in rezultatele motoarelor de cautare a site-ului tau, monitorizarea discutiilor online din jurul brand-ului si analizarea performantei generale a prezentei online. 
Pentru ca afacerea ta sa devina cat mai vizibila in mediul virtual si pentru a creste credibilitatea clientilor fata de serviciile tale, trebuie sa dai multa atentie dezvoltarii site-ului si promovarii acestuia.

Cum procedam?

Procesul de management al prezentei online incepe cu stabilirea obiectivelor care vor defini strategia ce va fi aplicata. Din momentul in care strategia de management al prezentei online este implementata, incepe un proces constant de evaluare si reglaj fin, necesar pentru a se atinge scopurile prestabilite. In acelasi timp, se pune accent pe reducerea costului cu care se ating scopurile, prin favorizarea cresterii activitatii organice, in locul celei de publicitate platita. Munca noastra are la baza analize aprofundate ale activitatii afacerii tale, pentru a putea concepe cele mai bune strategii de prezenta online, in concordanta cu nevoile, cerintele si aspiratiile brandului. Afacerea ta necesita aceste servicii de prezenta online pentru o continua actualizare a datelor si a ceea ce furnizezi pe site, tinand astfel clientii informati tot timpul despre ceea ce faci. Folosind stategii de management al prezentei online, te asiguri ca site-ul tau va fi gasit de clienti si se va afla cat mai sus in topul cautarilor acestora. 

De ce ne-ai alege?

Pentru ca, prin serviciile de prezenta online oferite de Swiftnet, iti punem la dispozitie o echipa de specialisti care sa se ocupe in amanunt si cu profesionalism de fiecare ramura a site-ului tau, in vederea unei bune dezvoltari si promovari a acestuia in mediul online. In alegerea ta, tine cont de faptul ca impactul creat de imaginea site-ului asupra utilizatorilor si asupra potentialilor clienti este extrem de important in evolutia afacerii tale. Cere acum oferta pentru servicii de management al prezentei online pentru succesul afacerii tale!